top of page
  • Writer's pictureLaur Talis Torn

Neljas nädal Uruhuays!

Nädalad on läinud suht tavaliseks! Toimub küll huvitavaid ja põnevaid sündmusi, aga mitte nii tihti.


Esmaspäeval, 29. augustil olid tunnid nagu tavaliselt. Viimasteks tundideks oli keemia. Tegime tunnis igasugu huvitavaid katseid. Super huvitav oli! Inimesed on väga sõbralikud ja õpetaja seletas teema väga põhjalikult hispaania keeles ära, nii et isegi mina sain millestki aru.




Järgmisel päeval toimus kooli sünnipäev. Saime süüa ja juua ning ka tantsida. Esinesid kooli õpilased ja sain väga paljude uute inimestega tuttavaks.

Kolmapäev, 31 august. Olime saanud suure grupiülesande keemia õpetajalt. Pidime tegema podcasti (Raadiasaate). Käisime seda lindistamas raadiomajas. Selle lindistamine oli tasuta ja meil oli super tore.










Laupäeval läksime terve perega isa vennanaise sünnipäevale. Sünnipäevad on Uruguays super lahedad. Saab tantsida laulda ja SÜÜA! Süüa saab tohutult palju. Söögiks on asado, mis on grillliha. Liha on tavaliselt naturaalne, selles mõttes et loom, keda süüakse on tavaliselt enda kasvatatud.






Järgmisel päeval, pühapäeval oli Uruguaylaste jaoks tähtis päev. Toimus suur jalka võistlus peñarol vs nacional. Mõlemad on Uruguay jalgpalli tiimid. Kahjuks peñarol kaotas, keda mina pooldasin. Kaotuse puhul sõime asadot ja mängisime kaarte.



70 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page